Dragi naši kreativci, nadamo se da ste proveli divnu Novogodišnju noć i da ste uživali sa svojim najmilijima. Iz pouzdanih izvora znamo da su neki od vas čak i ispleli nekoliko redova čekajući novu godinu, što nas je posebno obradovalo.

Danas za vas imamo jedno posebno iznenađenje. Još jedno darivanje! Da, da, dobro ste pročitali. Ovog puta u pitanju je Božićno darivanje, a sponzor našeg darivanja je jedna divna i talentovana pletilja koju većina od vas sigurno znaju. Samo ove godine isplela je više od 20 šalova! Zvuči poznato? U pitanju je heklica, čiji blog možete posetiti ovde ili možete pogledati njenu FB stranu. Za sve one koji su članovi sajta Raverly, mogu pogledati njene radove i ovde.

Da pogledamo šta nam to lepo heklica daruje. U pitanju su 4 klupka vunice Misty! Proizvođač je Patons.


Carli

Jedno klupko ima 25g, dužine 150m. Sastav je Mohair 70%, Nylon 30%. Mera na 10x10cm je 18-25 petlji x 23-34 redova. Preporučene velićine igala za pletenje su 3.25mm - 5mm. Boje su: Vine 00005, Minty 00006, Raspberry 00011 i Damson 00012. I znate šta? Šaljemo je svugde u svetu!!!


Carli

Kako se prijaviti?
Da bi ste učestvovali, morate biti član našeg sajta. Na ovaj način stičete pravo da ostavite po 1 komentar nakon ovog posta. Pogledajte heklicine radove na njenom bolgu ili FB strani i recite nam koji vam se najviše doapada.

Kako da povećate šansu da osvojite nagradu?
Svaki član koji Like-uje heklicinu FB stranu, može ostaviti još jedan komentar u kome će to i navesti.

Kako još da povećate šansu da osvojite nagradu?
Svaki član koji od 2.1. do 9.1. (do ponoći) doda bar 1 zalihu, 1 knjigu, 1 pribor za pletenje ili nas doda za prijatelja na FB-u može da ostavi još jedan komentar u kome će to i navesti.

Obavezno nas posetite sledećeg ponedeljka kako bi otkrili ko je pobednik našeg Božićnog darivanja! Do tada, veliki pozdrav,

Škrinja

DODATAK: Postavljanje komentara je zavrseno.komentara: 11